Anlægsservice

Professionel anlægsservice på Sjælland

Skal der en ny græsplæne til? Eller trænger indkørslen til nye fliser? Uanset hvilke forandringer der skal til ved din bolig eller din erhvervsbygning, hjælper vi gerne med at udføre det.

Vi hjælper med at løse anlægsopgaver i alle typer af haver, indkørsler og generelle udeområder uanset størrelse. For at få det fulde overblik over opgaven og hvilke metoder og materialer, der skal til, kommer vi gerne på besøg.

Hvilke anlægsopgaver udfører vi?

Vi er ikke kræsne, når det kommer til opgaver og lægger gerne ekstra kreativitet i processen, hvis det er nødvendigt.

Vi udfører blandt andet:

  • Såning af græs
  • Støttemur
  • Flisearbejde
  • Brolægning
  • Fundament

Står din opgave ikke på listen, er du stadig velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Vi laver mange forskelligartede anlægsopgaver og kan derfor helt sikkert godt hjælpe dig med din.

Få vores hjælp til anlægsservice

Vil du gerne vide lidt mere eller have kendskab til prisen for netop din opgave, sidder vi klar til en snak med dig over telefon. Du kan også udfylde vores kontaktformular med så mange detaljer som muligt. Så vender vi tilbage og giver dig et uforpligtende tilbud ud fra de oplysninger, du har givet os.

Bliver vi enige om en pris, aftaler vi straks nærmere om starttidspunktet, så du ikke skal vente for længe på at få anlagt et fundament, en græsplæne eller hvad end, du har i tankerne.

Skal vi hjælpe dig med et tilbud

Ufyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Indlæser.. Vent et øjeblik

Dit tilbud blev sendt. Mange tak!