Belægning & brolægning

Vi hjælper med at lægge stenene

Hos HZ Byg kan vi lidt af hvert – og det er blandt andet brolægning og belægning i din have, omkring dit hus eller ved din erhvervsbygning. Så vil du gerne have lavet en indkørsel, en ny terrasse eller måske en indbydende havegang, kommer vi gerne straks og hjælper dig.

Brolægning og belægningsarbejde dækker over mange typer af opgaver. Listen er lang, såkontakt os gerne, hvis du tænker, at netop din opgave er noget for os. For vi kan helt sikkert hjælpe dig.

Tømrer med erfaring

4,8 stjerner ud af 5
Mere end 20 års erfaring
Vi har 8 medarbejder
Vi dækker hele sjælland

Professionel vejledning om brolægning og belægning

Udvalget af fliser, belægningssten og løsninger i beton findes der mange af. Vi hjælper diggerne med at finde frem til den rette løsning og de rette materialer, så du får den indkørsel,støttemur eller måske havegang, du godt kunne tænke dig.

Vi har udført mange bro- og belægningsopgaver før og kan derfor effektivt benytte erfaringen herfra til det, du gerne vil have lavet.

Skal vi hjælpe dig med et tilbud

Ufyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Indlæser.. Vent et øjeblik

Dit tilbud blev sendt. Mange tak! 

Vi skaber et stabilt fundament til brolægningen

Uanset om du har forelsket dig i tanken om en ny fliseterrasse eller en indkørsel, kræver det et stabilt fundament, inden stenene eller fliserne kan lægges. Det sikrer, at resultatet også er pænt om flere år, selvom der er dagligt slid.

Så vil du gerne være sikker på, at arbejdet bliver udført til punkt og prikke og med stor professionalitet fra A-Z, er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder altid klar til at tage telefonen eller til at svare dig på mail, hvis du ønsker svar på spørgsmål eller et uforpligtende tilbud.