Fundament & skruefundament

Vi bygger et godt fundament

Overvejer du at bygge et skur? En carport? Eller måske en tilbygning? Så skal du have bygget et godt og stabilt fundament. Det kræver et solidt forarbejde, så du ikke senere får fugtskader eller en bygning, der sætter sig. Vi ved heldigvis en del om, hvordan et godt fundament bygges og kan derfor hjælpe dig godt og trygt i gang med dit byggeprojekt.

Vi benytter os både af fundamenter med pæle og beton samt jordskruer, hvilket vi gerne rådgiver dig nærmere omkring, når vi kender til detaljerne om dit byggeprojekt.

Tømrer med erfaring

4,8 stjerner ud af 5
Mere end 20 års erfaring
Vi har 8 medarbejder
Vi dækker hele sjælland

Skruefundament – et nemt og stærkt fundament

Flere og flere af vores kunder vælger at benytte skruefundamenter til byggeprojekter, fordi det har mange fordele. Jordskuerne, der benyttes til fundamentet, står både meget stærkt med det samme og er nemme at fjerne igen, hvis pladsen på et senere tidspunkt skal genoprettes.

Et skruefundament er særligt godt til:

  • Terrasser
  • Redskabsskure
  • Legehuse
  • Carporte

Dog er det stadig en stor opgave at afsætte et skruefundament og kræver præcision og nøjagtig opmåling. Derfor er det en stor fordel at lade et professionelt firma som os tage osaf opgaven.

Skal vi hjælpe dig med et tilbud

Ufyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Indlæser.. Vent et øjeblik

Dit tilbud blev sendt. Mange tak! 

Skal vi bygge dit fundament?

Når vi bygger dit fundament, gør vi det effektivt uden at gå på kompromis med præcision. Uanset om det gælder et legehus med skruefundament eller en stor tilbygning med et betonfundament. Ring eller skriv gerne til os. Så beregner vi hurtigst muligt et tilbud ud fra dine oplysninger.