Græs/rullegræs

Vi anlægger en ny græsplæne for dig

Vil du gerne friske haven og græsplænen op? Eller vil du gerne anlægge en græsplæne i forbindelse med nybyggeri? Når du anlægger en græsplæne, kan du gøre det ved hjælp afrullegræs eller græssåning. Det er metoder, vi begge udfører.

Uanset hvad du vælger, får du en god og slid græsplæne, der kan modstå vind og vejr og være et godt aktivitetsunderlag for børn som voksne.

Rullegræs

Vælger du at få os til at anlægge din græsplæne med rullegræs, kommer vi ud og forarbejder jorden. Herefter lægger vi græsset på og tromler. Det er en dyrere løsning end græssåning, men giver dig en færdig og komplet græsplæne på ganske få dage, som er klar til leg og aktivitet.

Tømrer med erfaring

4,8 stjerner ud af 5
Mere end 20 års erfaring
Vi har 8 medarbejder
Vi dækker hele sjælland

Græssåning

Græssåning er en billigere løsning og ideel til dig, der gerne venter på at få en flot græsplæne. Det tager 3-5 måneder at gro græsplænen afhængigt af, hvilket underlag der er, og hvordan vejret udspiller sig.

Vi hjælper dig gerne med at vælge græstype og så det for dig, så du får en græsplæne, der vokser sig tæt og flot hele vejen rundt.

Skal vi hjælpe dig med et tilbud

Ufyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Indlæser.. Vent et øjeblik

Dit tilbud blev sendt. Mange tak! 

Kontakt os for et tilbud på en ny græsplæne

Der er intet så skønt som en have eller et udeareal med græs. Det indbyder til hygge og aktivitet. Vil du gerne have vores hjælp til at anlægge den, er vi ikke længere væk end et opkald eller en mail.

Vi er klar til at give dig den flotteste græsplæne i nabolaget.