OM OS

Om HZ Byg

HZ Byg er et tømrer- og anlægsfirma i Bjæverskov ved Køge med otte medarbejdere, der alle er rigtig dygtige og passionerede omkring deres arbejde. Vi er et firma, der har været til siden 1998, hvilket gør os til en kompetent samarbejdspartner, når du skal have lagt nyt græs i haven eller opført en ny tilbygning til din bolig.

Selvom vi holder til ved Bjæverskov, begrænser vi os ikke, når det kommer til opgaver, da vi kører ud til kunder på hele Sjælland.

Et personligt og imødekommende håndværkerteam

Fordi vi er et mindre tømrer- og anlægsfirma, går vi højt op i at opbygge gode relationer til vores kunder. Vi er derfor hjælpsomme, allerede fra du kontakter os og møder altid op med et smil. Det er vigtigt for os, at du er tryg ved at benytte os, uanset om du blot skal have lavet en mindre skade eller ønsker vores hjælp til en stor træterrasse. Det skaber detbedste grundlag for god kommunikation, hvilket i sidste ende giver det bedste og mest tilfredsstillende resultat.

Et lille firma med et stærkt netværk

Det betyder, at vi også er i stand til at tage os af totalentrepriser. Vi koordinerer derfor gerne alt omkring dit byggeprojekt, hvis det kræver mere end blot en tømrer. Vi har nemlig et stærkt og solidt netværk af flere underleverandører, der alle er nogle af de bedste på deres felt. Vi kan derfor hente hjælp udefra, når malerarbejde, elektrikerarbejde, vvs-arbejde og andet skal gøres.

Kontakt os for vores hjælp

Vi er et firma, hvor du kan regne med den pris, du får givet, inden vi påbegynder et projekt.Det er samtidig også meget vigtigt for os at understrege, at vi går højt op i at udføre arbejdet til den aftalte tid.

Lyder vi som et tømrer- og anlægsfirma for dig, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud, så du ved, hvad dit projekt kommer til at koste, hvis du vælger at benytte os.

Skal vi hjælpe dig med et tilbud

Ufyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Indlæser.. Vent et øjeblik

Dit tilbud blev sendt. Mange tak! 

Flisebelægning

Håndværkeren rykkede hurtigere ud end forventet og har arbejdet rigtig effektivt i de huller frost og sne har budt ham.

Resultatet er blev flot og de var fleksible, når planer blev lavet om og var i øvrigt gode til inputs. Flinke mænner at have gående.


Christian

Hvidovre

Diverse anlægsopgaver

Glæd dig til samarbejdet omkring dit projekt med de drenge

De er suverænt gode, dygtige, venlige, humoristiske, hjælpsomme, idégivende, vidende og så kan du stole på dem!


Kim B.

Lille Skensved

Træterasse

Ny belægning i hele haven, rullegræs, udvidelse af træterrasse, færdig bøgehæk.

Vores have er blevet så fin, nem og holde efter alle det dejlige ting som er lavet i vores nye have. Kan så varmt anbefales.


Helle

Karrebæksminde