Carport

Parker bilen i tørvejr med en carport

Kunne du godt tænke dig en carport til bilen? Eller måske en carport med indbygget skur? Så er det heldigvis noget, vi hos HZ Byg ofte beskæftiger os med og har som en af vores kerneopgaver for private og erhverv på hele Sjælland.

Vi ved, hvor rart det er at kunne parkere bilen i tørvejr året rundt. Men, vi ved også, hvor rart det er at have en pæn og flot bygget carport at se på. Vi bygger derfor altid carporte med fokus på kvalitet, holdbarhed og en flot finish, så den også er flot at se på om flere år.

Tømrer med erfaring

4,8 stjerner ud af 5
Mere end 20 års erfaring
Vi har 8 medarbejder
Vi dækker hele sjælland

Hvad koster det at få os til at bygge en carport?

Prisen på en carport afhænger af, om du ønsker en dobbelt carport, en carport med redskabsskur eller noget helt tredje. Når størrelsen og formen er bestemt, har materialerneogså en indflydelse. Er du ikke sikker på, hvad du ønsker den bygget i, er det noget, vi gerne vejleder nærmere omkring.

Vi ønsker dog at være en tømrer, som du også har lyst til at bruge en anden gang. Derfor giver vi altid attraktive og fair priser til vores kunder. Uanset hvilken type af carport, du godt kunne tænke dig.

Skal vi hjælpe dig med et tilbud

Ufyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Indlæser.. Vent et øjeblik

Dit tilbud blev sendt. Mange tak! 

Få et tilbud, der inkluderer høj håndværksmæssig kvalitet

Vi bygger ikke bare for at bygge, men for at gøre dig glad på alle ledder og kanter. Kvalitet er derfor, hvad vi går rigtig højt op i. Er det også, hvad du foretrækker, er du velkommen tilat ringe eller udfylde kontaktformularen.