“Generelt”

Alt i tømrerarbejde

Trænger køkkenet til en overhaling? Eller kan vinduerne ikke mere? Gavlen skal måske også skiftes? Det kan hurtigt gribe om sig med renoveringer og forbedringer som ejer af et hus eller en erhvervsbygning. Men, vi sørger gerne for at få styr på det hele og give dig et køkken, du bliver glad for, nogle vinduer, der holder på varmen, eller noget helt tredje.

Hos HZ Byg tager vi os af alle tømrerrelaterede opgaver for både private og erhverv på Sjælland. Det gælder uanset, hvor stor eller hvor lille opgaven er, da vi har et erfarent team, der glædeligt tager imod alle opgaver.

Tømrer med erfaring

4,8 stjerner ud af 5
Mere end 20 års erfaring
Vi har 8 medarbejder
Vi dækker hele sjælland

Hvad hjælper vi med?

Tømrerarbejde er vores passion, og derfor hjælper vi dig blandt andet gerne med:

  • Køkkenmontering/renovering
  • Udskiftning af døre
  • Udskiftning af vinduer
  • Gulvarbejde
  • Tagarbejde

Tømrerarbejde dækker bredt, og det samme gør vores kompetencer. Tøv derfor endeligt ikke, hvis du har en opgave, som du tænker, vi kan hjælpe dig med. Så finder vi sammen ud af den rette løsning.

Skal vi hjælpe dig med et tilbud

Ufyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Indlæser.. Vent et øjeblik

Dit tilbud blev sendt. Mange tak! 

Skal vi hjælpe dig med at bygge eller renovere?

Om du ønsker vores hjælp til et legehus i haven, nye lofter i boligen eller måske et nyt gulvi dit hjem på Sjælland, hjælper vi dig hellere end gerne. Vi er ikke bange for at tage fat og med erfaring siden 90’erne, er vi et tømrerfirma, der kan vores kram. Kontakt os derfor gerne i dag for en stille og rolig snak og et uforpligtende tilbud.