Nybyg-totalentreprise

Vi bygger dit kommende hjem

Det er en stor beslutning og en lang proces med mange beslutninger undervejs, når du skal bygge et nyt hjem. Men det er også en tillidssag, og derfor er det vigtigt, at vælge det rette firma til at få for nybyggeriet og totalentreprisen.

Hos HZ Byg har vi hjulpet kunder med at få deres drømmehjem siden slutning af 90’erne. Det har ikke kun givet os erfaringen og kompetencerne til at tage os af nybyggeri og totalentreprise, men også givet os et stærkt fagligt netværk af underleverandører, der effektivt hjælper os med at få opgaven i mål.

Du kan derfor være helt tryg ved at benytte os.

Tømrer med erfaring

4,8 stjerner ud af 5
Mere end 20 års erfaring
Vi har 8 medarbejder
Vi dækker hele sjælland

Nybyg-totalentreprise fra A-Z

Når du får os til at stå for dit nybyggeri som totalentreprenør, har du overblik over byggeprojektet fra start til slut. Det gælder lige fra plantegningen til den sidste finish. Det betyder, at du ikke behøver bruge tid på at koordinere arbejdet med håndværkere fra forskellige faggrupper. Det samler du i stedet hos os, så du kun behøver kommunikere og følge op med et enkelt firma.

Vi har dygtige samarbejdspartnere inden for alle faggrupper og kan derfor garantere, at resultatet bliver i høj kvalitet, og som du gerne vil have det.

Skal vi hjælpe dig med et tilbud

Ufyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Indlæser.. Vent et øjeblik

Dit tilbud blev sendt. Mange tak! 

Skal vi stå for dit nybyggeri?

Det er skønt at opfylde boligdrømme. Det vil vi også gerne hos dig. Kontakt os derfor gerne i dag for at høre nærmere om hele processen, vores priser og hvad du ellers har af spørgsmål.

Vi er helt sikre på, at vi kan bygge dit drømmehjem.