Skur

Nyt skur til redskaberne eller værktøjet

Vil du gerne have bygget et skur til værktøjet? Eller måske haveredskaberne? Så hjælper vi dig gerne med at bygge det præcis, som du gerne vil have det. Vi sørger også for at udgrave og opbygge fundamentet, så du får et skur, der står solidt selv i efterårets stormvejr.

Det vigtigste for os er at bygge skuret, som du har forestillet dig det. Vi kommer naturligvis gerne med vores besyv ud fra erfaringer og kreativ tænkning, hvis du ønsker det.

Tømrer med erfaring

4,8 stjerner ud af 5
Mere end 20 års erfaring
Vi har 8 medarbejder
Vi dækker hele sjælland

Få et skur i gode materialer

Hvis skuret skal holde i mange år og ikke mindst også holde sig pænt, er det vigtigt, at det er bygget i gode og holdbare materialer. Det er, hvad vi som udgangspunkt altid går efter –medmindre du ønsker en billigere løsning.

Hvilke materialer det skal bygges i, tager vi selvfølgelig en snak med dig om, inden vi begynder på arbejdet. Dog kan du være sikker på, at du uanset valg af materiale får et skur, der er solidt og holdbart bygget.

Skal vi hjælpe dig med et tilbud

Ufyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Indlæser.. Vent et øjeblik

Dit tilbud blev sendt. Mange tak! 

Vil du gerne vide, hvad det koster? Så kontakt os

Vi kan ikke nødvendigvis slå byggemarkedets priser. Til gengæld kan vi slå dem på kvaliteten og finishen. Så vil du gerne vide, hvad det koster at få en tømrer til at lave dit skur, er du velkommen til at kontakte os. Inden vi giver en pris, spørger vi ind til detaljer ogmaterialer, så vi kan give så skarp og nøjagtig en pris som muligt.

Ring gerne eller udfyld kontaktformularen.