Tilbygning

Tilbygning bygget af dygtige fagfolk

Kunne du godt tænke dig en udestue? Et ekstra børneværelse? Eller måske et gæstetoilet? En tilbygning er fantastisk, fordi den giver mulighed for at øge kvadratmeterne, uden du behøver flytte. Du kan derfor blive i de omgivelser, du er glad for at være i.

Det er dog vigtigt, at tilbygningen passer til huset. Det sørger vi for. Vi hjælper ofte kunder på Sjælland med at bygge ekstra til og gør det med stor respekt for dine ønsker og for selve boligen. Det er en stor beslutning og derfor tager vi også flere indledende samtaler med dig, så udseende, materialevalg med mere er helt på plads.

Tømrer med erfaring

4,8 stjerner ud af 5
Mere end 20 års erfaring
Vi har 8 medarbejder
Vi dækker hele sjælland

Få en tilbygning i høj kvalitet

Der er mange processer, når en tilbygning skal laves. Derfor benytter vi os også af et netværk af fagligt stolte og dygtige håndværkere, der kan løfte de opgaver, vi ikke selv kan. Kvaliteten tjekkes løbende, så vi er sikre på, at din tilbygning bliver lavet efter de høje standarder som vi og du har.

Vi har stor respekt for opgaven og er derfor også først tilfredse, når vi kan mærke, at du er det. Netop det sikrer en høj kvalitet og en god dialog.

Skal vi hjælpe dig med et tilbud

Ufyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Indlæser.. Vent et øjeblik

Dit tilbud blev sendt. Mange tak! 

Skal vi opføre din tilbygning? Så ring eller skriv

Vil du gerne snakke nærmere med os omkring mulighederne for en tilbygning? Så tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om, hvad du kan forvente, og hvad vores priser er. Erdu fortsat interesseret, fortsætter vi snakken, så vi sammen kan blive enige om detaljerne.

Ring eller skriv gerne i dag.