Træterasse

Træterrasse – vi bygger sommerens samlingspunkt

En træterrasse i haven giver ekstra rum til hygge og sommerlige udfoldelser. Her er der plads til gode grillaftener, dasedage i solstolen eller drømmerier på de lange lyse nætter. Disse drømme er, hvad vi som tømrer kan hjælpe dig med at opfylde med en træterrasse.

For med en træterrasse bygget i rette materialer, som passer til huset og haven, kan du få et uderum med plads til det, du godt kunne tænke dig. Vi bygger den præcis, som du gerne vil have den. Uanset om det er ved din bolig i Roskilde, sommerhuset i Nordsjælland eller måske kolonihaven på Amager.

Tømrer med erfaring

4,8 stjerner ud af 5
Mere end 20 års erfaring
Vi har 8 medarbejder
Vi dækker hele sjælland

Tømrerarbejde og træterrasse i høj kvalitet

Godt håndværk er, hvad vi er bedst til. Vi har bygget mange flotte træterrasser gennem tiden, og hjælper derfor hellere end gerne også dig med at få den træterrasse, som du går og drømmer om. Det er en af vores favoritopgaver, da vi ved, hvor god en stemning, en terrasse i træ bidrager til.

Har du allerede en træterrasse, som du gerne vil have lavet om på, hjælper vi også her. Viombygger den gerne eller overdækker den, hvis du synes, der er behov for det.

Vi er fleksible og åbne for muligheder. Altid med kvaliteten in mente.

Skal vi hjælpe dig med et tilbud

Ufyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Indlæser.. Vent et øjeblik

Dit tilbud blev sendt. Mange tak! 

Få et godt tilbud på en træterrasse

Kontakt os gerne nu for et tilbud på en træterrasse, så du kan være sikker på at få det bedste ud af den og vejret. Ring eller skriv gerne til os for et godt tilbud.